Za brzu narudžbu plakata, letaka i memoranduma - pošalji UPIT ILI NARUČI OVDJE.

Cijena ovisi o nakladi, formatu, načinu dorade.

Brza isporuka za Zagreb i cijelu Hrvatsku!


PLAKATE ILI LETKE MOŽEŠ BRZO NARUČITI PREKO NAŠEG WEBSHOPA!

PLAKATI, LETCI I MEMORANDUMI

Tisak plakata, araka, letaka i memoranduma radimo na offsetnom stroju B1 formata (70*100 cm) do 8 boja u jednom prolazu.

Kao završnu doradu proizvoda možemo ponuditi falcanje (savijanje), biganje, štancanje, plastificiranje, mikroperforaciju.


Radimo uslugu tiska i dorade za druge tiskare i agencije!

TISAK PROMOTIVNIH LETAKA NA PREMAZNIM ILI BEZDRVNIM PAPIRIMA

IZRADA LETAKA NA RECIKLIRANIM PAPIRIMA

LETCI TISKANI NA DEBLJEM PAPIRU

TISAK PLAKATA DO B1 FORMATA

IZRADA HUB MEMORANDUMA S PERFORACIJAMA

TISAK PANTONE BOJAMA

IZRADA PLAKATA U PET KORAKA

Izrada plakata ne mora biti teška i komplicirana, ako sljedite ovih pet koraka:

1. PRIMJER DOBROG PLAKATA - Ako ne znate od kuda krenuti, dobro je pogledati kako drugi rade plakate.

2. GRAFIČKI DIZAJN PLAKATA - Kada ste odlučili kako će plakat otprilike izgledati, treba vam dobar dizajn. Istina je što kažu da slika govori tisuću riječi i zato svakako izaberite neku upečatljivu sliku - svakako čim vedriju i svjetlih boja ( osim ako ne radite plakat za heavy metal band). Što se tiče teksta na plakatima - manje je više - stavite samo ključne informacije! Najčešći formati plakata su 50x70cm, 64x90cm i 70x100cm

3. PRIPREMA PLAKATA ZA TISAK - Svaka tiskara ima neke osnovne uvjete za tisak koje se mora ispuniti, tako i mi. Naši grafičari su pripremili osnovne upute za pripremu materijala za tisak prema kojima možete pripremiti materijale za tisak.

4. PAPIR ZA PLAKAT - ako ste došli do ove točke znači da je vaš plakat spreman za tisak. Od papira se najčešće koriste premazni papiri KD mat ili sjajni 130 - 150 gr. Cijena plakata ovisi o formatu plakata, nakladi i bojama tiska.

5. ISPORUKA - Nakon što se odradili sve što ste trebali, znamo da nestrpljivo čekate isporuku vaših plakata. Isporuka za Zagreb i ostale dijelove Hrvatske je 3 radna radna od primitka i/ili odobrenja grafičke pripreme. 

Ako i dalje niste sigurni kako napraviti plakat - naš tim grafičkih stručnjaka vam stoji na raspolganju - NARUČI IZRADU PLAKATA