KALENDARI SPIRALNI I LJEPLJENI


Budite posebni i autentični, izaberite notes, planer, rokovnik u svon stilu i šaljite poruke kada toga niste niti svjestni. Mnogo je izbora za maštovite i kreativne, i priznajte, niste baš često pomislili da notes ili kalendar može biti nositelj kreativnosti i vaše osobnosti?

Unutar naše Tvornice knjiga i kalendara, pronaći ćete mnogo ideja, javite se svom dizajneru i pripremite svoj notes i kalendar s osmjehom.


Osim kalendara koje imamo u stalnoj ponudi, u mogućnosti smo ponuditi izradu kalendara po mjeri kupca. Što to točno znači u praksi? Znači da možemo izraditi kalendar s vašim fotografijama ili željenim motivima, u dimenziji po vašoj mjeri, broju listova, vrsti papira. Najčešće radimo kalendare u formatima A3 ili B3, spiralno uvezane  s kukicom za vješanje, na premaznim ili ofsetnim papirima gramature 80-170 gr/m2.


 

POŠALJI UPIT

KOLOR KALENDAR

STOLNI SPIRALNI KALENDARI

PRIMJER KOLOR POSLOVNOG TRODIJELNOG KALENDARA S KATOLIČKIM KALENDARIJEM

PRIMJER KALENDARA PO MJERI KUPCA

PRIMJER KALENDARA PO MJERI KUPCA

PRIMJER KALENDARA PO MJERI KUPCA

POKAZIVAČ DATUMA NA KLIZNOJ TRACI

POSLOVNI KALENDARI

KALENDARI TISKANI NA RECIKLIRANIM PAPIRIMA

Zašto odabrati kalendar kao promidžbeni materijal?

 

Kalendar je alat potreban u svakodnevnom radu, i svi ga u kako god prekrasnom uredu bili vole imati na zidu, a poneki i na stolu. Iskoristite taj alat koji godinu dana stoji u uredu vašeg kupca, u salonu vaše frizerke, u uredu vašeg knjigovođe, u ordinaciji vašeg stomatologa, mehaničarskoj radioni vašeg majstora, kao alat za stvaranje vidljivosti, stvarajte osviještenost o vašem brendu, uslugama i proizvodima. Odlučite se između standardnih kalendara sa svojim logom i dizajnom, a možete izabrati između poslovnih i tematskih sa slikama. Personalizirani kalendar najbolji je izbor jer će svaka stranica nositi prikazivati vaše brend i proizvod.


POŠALJI UPIT