VELIKA TRADICIJSKA KUHARICA MALE SEOSKE ŠKOLE U ZAGORJU

Zadovoljstvo nam je bilo sudjelovati u realizaciji projekta izrade tradicijske kuharice, autorice Martine Tomorad.

Kuharica je nastala kao rezultat školskog projekta u kojem su učenici sakupljali tradicijske zagorske recepte te ih pod vodstvom učiteljice isprobavali i prevodili na engleski jezik.

Kuharicu možete naručiti na ovm linku: https://www.profil-klett.hr/proizvod/velika-tradicijska-kuharica-male-seoske-skole-u-za

Osim na sadržaj, dosta pažnje je uloženo i u sam izgled knjige gdje se pazilo na svaki detalj. Za papir je odabran Munken print white čime je knjiga dobila jedan prirodan ton, a i ugodna je za čitanje, korica je izrađena u imitacija drva a posebnost daje tekst izrađen u tehnici foliotiska zlatne boje.

Cijela priča je zaokružena ovitkom te s dvije pokazne vrpce u prirodnim tonovima koje su praktične za označavanje stranica.

Uvez je naravno tvrdi s oblim hrptom :-)

Sve ove male a bitne detalje odrađujemo u našoj tiskari i na taj načim možemo pratiti i kontrolirati svaku fazu proizvodnje te isporučiti knjigu na vrijeme.

Ako i vi imate potrebu za izdavanjem knjige, kataloga brošure, naš tim stručnjaka će vam u tome rado pomoći. info@og-grafika.hr


TVRDI UVEZ


Knjižni blok se uvezuje u tvrde korice čija je osnova deblja ljepenka ili karton. U opremi tiskare imamo potpuno automatizirane linije za tvrdi uvez. Kod tvrdog uveza knjižni blok je najčešće šivan čime se osigurava kvaliteta i dugotrajnsot proizvoda.

Radimo uslugu tvrdog uveza za tiskare i agencije.


POŠALJI UPIT

TVRDI UVEZ S DODATNIM OVITKOM OKO KNJIGE​

MOGUĆNOST ODABIRA BOJA POKAZNE VRPCE I KAPITAL TRAKE

IZRADA KNJIGA S RAVNIM ILI OBLIM HRPTOM

TVRDI UVEZ S DVIJE POKAZNE VRPCE U BOJI

MOGUĆNOST ODABIRA POKAZNE VRPCE U SKLADU S DIZAJNOM KNJIGE

IZRADA KORICE SA TERMOOSJETLJIVIM MATERIJALIMA

RAZNI FORMATI KNJIGA TVRDOG UVEZA

TVRDI UVEZ NOTESA S GUMICOM

IZRADA KORICA SA SPECIJALNIM STRUKTURIRANIM PRESVLAČNIM PAPIRIMA