Što darovati poslovnim partnerima?

 Poslovno darivanje poslovnih partnera danas je bitan segment suvremenog poslovanja. Tako dajete na važnosti poslovnim partnerima, ali i suradnicima, stvarate osjećaj zahvalnosti i lojalnosti, te pomažete u stvaranju dugoročnih poslovnih odnosa. Darivanje je oblik marketinške komunikacije, ali ujedno i oblik stvaranja odnosa. Kroz darove šaljete razne poruke. Razmislite o njima, ali i dopustite kupcima da ih sami otkriju.

Zašto odabrati kalendar kao promidžbeni materijal?

Kalendar je alat potreban u svakodnevnom radu, i svi ga u kako god prekrasnom uredu bili vole imati na zidu, a poneki i na stolu. Iskoristite taj alat koji godinu dana stoji u uredu vašeg kupca, u salonu vaše frizerke, u uredu vašeg knjigovođe, u ordinaciji vašeg stomatologa, mehaničarskoj radioni vašeg majstora, kao alat za stvaranje vidljivosti, stvarajte osviještenost o vašem brendu, uslugama i proizvodima. Odlučite se između standardnih kalendara sa svojim logom i dizajnom, a možete izabrati između poslovnih i tematskih sa slikama. Personalizirani kalendar najbolji je izbor jer će svaka stranica nositi prikazivati vaše brend i proizvod.

Rokovnik i planer pod prijetnjom modernih gadgeta navodno gube bitke, no stvarnost je drugačija, zapravo, sve je više izbora, te se stvara kriva slika o manjoj potrošnji. Jeste li u zadnje vrijeme ikada imali sastanak gdje je netko bitne informacije upisivao u mobitel i tu kreirao zapisnik? Svi ih koristimo, stoga na standardni planer ili rokovnik dodajte svoj logo i napravite promociju.

kalendar

Iznenadite svoje klijente notesom

Ono što bi moglo biti korišteno više od rokovnika ili planera je NOTES, koje sve češće tvrtke koriste u obliku personaliziranih korica, ali i unutrašnjosti. U personaliziranom stilu lako dodajete poruke i slike, dodajete svoju osobnost i svoje vrijednosti koji tvore dizajne koji vas ističu od ostatka notesa, a postaju i prvi izbor onog kojem ga poklanjate. Notesu dodajte niz malih detalja koji ih čine posebnim, lastika u boji, zaobljeni rubovi, praktični džepić, gumica za olovku, dodatak UV laka ili zlatotiska, ili čak ime kupca, a tada svaki od tih notesa s tako malim detaljem može biti poseban.

Prednost notesa je da može biti poklon tokom cijele godine, iskoristite ga za iznenadni posjet kupcu, i mali znak pažnje kada to nije predblagdansko vrijeme, posebnosti se pamte, zar ne?

Budite posebni i autentični, izaberite notes, planer, rokovnik u svon stilu i šaljite poruke kada toga niste niti svjestni. Mnogo je izbora za maštovite i kreativne, i priznajte, niste baš često pomislili da notes ili kalendar može biti nositelj kreativnosti i vaše osobnosti?

Unutar naše Tvornice knjiga i kalendara, pronaći ćete mnogo ideja, javite se svom dizajneru i pripremite svoj notes i kalendar s osmjehom.

Autor: Valerija Blašković, Og grafika d.o.o.

Izvor:  https://www.womeninadria.com/kalendar/

Copyright © Og grafika d.o.o.