Velika tradicijska kuharica male škole u Zagorju

Zadovoljstvo nam je bilo sudjelovati u realizaciji projekta izrade tradicijske kuharice, autorice Martine Tomorad.

VELIKA TRADICIJSKA KUHARICA MALE SEOSKE ŠKOLE U ZAGORJU

Zadovoljstvo nam je bilo sudjelovati u realizaciji projekta izrade tradicijske kuharice, autorice Martine Tomorad.

Kuharica je nastala kao rezultat školskog projekta u kojem su učenici sakupljali tradicijske zagorske recepte te ih pod vodstvom učiteljice isprobavali i prevodili na engleski jezik.

Kuharicu možete naručiti na ovm linku: https://www.profil-klett.hr/proizvod/velika-tradicijska-kuharica-male-seoske-skole-u-zaOsim na sadržaj, dosta pažnje je uloženo i u sam izgled knjige gdje se pazilo na svaki detalj. Za papir je odabran Munken print white čime je knjiga dobila jedan prirodan ton, a i ugodna je za čitanje, korica je izrađena u imitacija drva a posebnost daje tekst izrađen u tehnici foliotiska zlatne boje.

Cijela priča je zaokružena ovitkom te s dvije pokazne vrpce u prirodnim tonovima koje su praktične za označavanje stranica.

Uvez je naravno tvrdi s oblim hrptom :-)


Sve ove male a bitne detalje odrađujemo u našoj tiskari i na taj načim možemo pratiti i kontrolirati svaku fazu proizvodnje te isporučiti knjigu na vrijeme.

Ako i vi imate potrebu za izdavanjem knjige, kataloga brošure, naš tim stručnjaka će vam u tome rado pomoći. www.og-grafika.hr/knjige-tvrdi-uvez

#tiskara #tisak #printing #offset #knjiga #knjige #snagapromocije #powerofpromotion #kuharica #custommade #tvrdiuvez

 

Znate li da tokom cijele godine imamo SPIRALNE ROKOVNIKE na lageru?